Biuro Obsługi Klienta +48 22 308 66 55 - Pn-Pt 8:00-16:00 - DARMOWA DOSTAWA już od 199 PLN
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2

62,93 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
Cena katalogowa:59,00 zł
z
Możesz kupić także poprzez:
Produkt dostępny
Produkt dostępny
Ten produkt nie jest dostępny
Bezpieczne zakupy
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.
Producent
Kod producenta
9788389184375
Tytuł
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
EAN
9788389184375
Rok wydania
2012
Rodzaj oprawy
miękka
Liczba stron
300
Format
17x24 cm
Kategoria
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Technik technologii żywności
Autor
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
Wydawnictwo
Format-AB
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat warunków i prywatności można znaleźć także na stronie Prywatność i warunki Google.

Zamknij
pixel