Przygotowanie pieczywa do dystrybucji. Kwalifikacja T.3.4. Podręcznik do nauki zawodu piekarz / technik technologii żywności
WydawnictwoWSIP
Producent
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
WSIPWięcej
Adres:
Aleje Jerozolimskie 96Kod pocztowy: 00-807Miasto: WarszawaKraj: PolskaAdres email: karolina_staskiewicz@wsip.com.pl
Kod producenta
9788302157127
Tytuł
Przygotowanie pieczywa do dystrybucji Kwal. T.3.4.
EAN
9788302157127
Rok wydania
2016
Rodzaj oprawy
miękka
Liczba stron
104
Format
17x24 cm
Kategoria
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Autor
Piotr Dominik
Katarzyna Przybylska-Dominik
Wydawnictwo
WSIP
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię