Biuro Obsługi Klienta +48 22 308 66 55 - Pn-Pt 8:00-16:00 - DARMOWA DOSTAWA już od 199 PLN
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II

41,59 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena regularna: / szt.
Cena katalogowa:39,00 zł
z
Możesz kupić także poprzez:
Produkt dostępny
Produkt dostępny
Ten produkt nie jest dostępny
Bezpieczne zakupy
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku szkolnego.OD AUTOREK:Szanowni Państwo,decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-KaczmarekPodręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.
Producent
Kod producenta
9788389184665
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
EAN
9788389184665
Rok wydania
2015
Rodzaj oprawy
miękka
Liczba stron
336
Format
16
Kategoria
Do nauki zawodu
Branża gastronomiczna
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Autor
D. Górecka
H. Limanówka
E. Superczyńska
M. Żyl
Wydawnictwo
Format-AB
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce. Więcej informacji na temat warunków i prywatności można znaleźć także na stronie Prywatność i warunki Google.

Zamknij
pixel