AutorEgon Binder
WydawnictwoMULTICO
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Producent
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
MULTICOWięcej
Adres:
AL.JEROZOLIMSKIE 53Kod pocztowy: 00-697Miasto: WARSZAWAKraj: PolskaAdres email: s.karczynska@multico-books.pl
Kod producenta
9788377636152
Seria
Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
EAN
9788377636152
Rok wydania
2022
Rodzaj oprawy
miękka
Liczba stron
120
Format
131x195 mm
Kategoria
Literatura
Kulinaria
Seria
Zrób to sam
AutorWięcej
Autor
Egon Binder
Wydawnictwo
MULTICO
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię


