Biuro Obsługi Klienta +48 22 308 66 55 - Pn-Pt 8:00-14:00 - DARMOWA DOSTAWA już od 199 PLN
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb wyd. 2022

WydawnictwoMULTICO
29,89 zł
brutto / szt.
Najniższa cena z 30 dni przed obniżką: / szt.
Cena bez promocji: / szt.
Cena katalogowa:29,90 zł
z
Możesz kupić także poprzez:
Produkt dostępny
Produkt dostępny
Ten produkt nie jest dostępny
Bezpieczne zakupy
Po zakupie otrzymasz 29.89 pkt.
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Producent
Podmiot odpowiedzialny za ten produkt na terenie UE
MULTICOWięcej
Adres: AL.JEROZOLIMSKIE 53Kod pocztowy: 00-697Miasto: WARSZAWAKraj: PolskaAdres email: s.karczynska@multico-books.pl
Kod producenta
9788377636152
Tytuł
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb w.2022
EAN
9788377636152
Rok wydania
2022
Rodzaj oprawy
miękka
Liczba stron
120
Format
131x195 mm
Kategoria
Literatura
Kulinaria
Seria
Zrób to sam
AutorWięcej
Autor
Egon Binder
Wydawnictwo
MULTICO
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel