Menu
- Książki
- Audiobooki
- Beletrystyka i literatura piękna
- Ezoteryka i parapsychologia
- Fantastyka
- Hobby
- Kalendarze
- Komiksy
- Książki dla dzieci
- Książki dla młodzieży
- Książki naukowe i popularnonaukowe
- Książki tematyczne, czasopisma
- Kuchnia, diety i przepisy
- Literatura faktu, reportaż
- Nauka języków
- Podręczniki / Edukacja
- Przedmioty
- Przygotowanie do matury
- Repetytoria. Testy
- Rodzaj szkoły
- Podręcznik
- Podręczniki akademickie. Skrypty
- Podręczniki dla gimnazjum
- Podręczniki dla nauczycieli. Pomoce dydaktyczne
- Podręczniki dla szkół podstawowych
- Podręczniki dla szkół pomaturalnych i policealnych
- Podręczniki dla szkół ponad podstawowych
- Podręczniki do edukacji przedszkolnej
- Podróże i turystyka
- Poradniki
- Prawo
- Pozostałe
- Muzyka
- Dla dziecka
Technologia Gastronomiczna Z Towaroznawstwem. Część 2 Przygotowywanie I Wydawanie Dań. Kwalifikacja Hgt. 02
Autor:
Małgorzata Konarzewska
Dostępność:
Duża ilość
Wysyłka w:
3 dni robocze
Opis
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Przygotowywanie i wydawanie dań. Kwalifikacja HGT.02. Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Część 2, po podstawówce, szkoła branżowa I stopnia - opis produktu:
Znany i lubiany podręcznik dostosowany do podstawy programowej z 2019 r. omawia dokładnie procesy przyrządzania ciast, zup, sosów oraz zakąsek zimnych i gorących. Opisuje także rodzaje mięs i ich wykorzystanie w gastronomii. Przedstawia zasady przygotowywania i podawania napojów alkoholowych i bezalkoholowych. Pozwala zapoznać się z cechami charakterystycznymi kuchni różnych regionów Polski oraz innych krajów. Liczne rysunki i zdjęcia ułatwiają zrozumienie omawianych treści. Publikacja obfituje w ciekawe przepisy.
Podręcznik dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zawiera kluczową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę.
Obowiązkowa pozycja w przygotowaniach do egzaminu zawodowego! Wiadomości teoretyczne wsparte licznymi przykładami, ćwiczeniami i ilustracjami przybliżającymi praktyczne zastosowanie wiedzy.
Szczegóły
Nośnik | KSIĄŻKA |
Autor | Małgorzata Konarzewska |
Tytuł | Technologia Gastronomiczna Z Towaroznawstwem. Część 2 Przygotowywanie I Wydawanie Dań. Kwalifikacja Hgt. 02 |
Data premiery | 2020-10-08 |
Liczba stron | 572 |
Oprawa | miękka |
Rok wydania | 2019 |
Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności
Kraj wysyłki:
Opinie (0)
Bestsellery
Pojazdy. Wycinam, Naklejam, Rysuję. Wycinanki Edukacyjne
Bator Agnieszka
14,59 zł
16,99 zł
⛟ Wysyłamy w 3 dni
Ból emocjonalny. Strategie i ćwiczenia, dzięki którym przezwyciężysz cierpienie psychiczne
McKay M., Fanning P., Pool E., Ona...
57,80 zł
69,90 zł
⛟ Wysyłamy w 24h
Dsm - 5 Bez Tajemnic Praktyczny Przewodnik Dla Klinicystów
Morrison James
87,12 zł
104,00 zł
⚠ Produkt niedostępny
Między Nami Bezsenność Bożydara Dyktanda Dla Uczniów 4 - 6
Skurkiewicz Katarzyna
19,18 zł
13,80 zł
⛟ Wysyłamy w 3 dni
Dziecko Odporne Psychicznie. Jak Wychować Odważne I Otwarte Dzieci W Świecie Pełnym Lęku? Terapia Cbt
Khanna Muniya S., Kendall Philip C.
49,18 zł
59,90 zł
⛟ Wysyłamy w 24h
Słucham I Poznaję. Pojazdy. Książeczka Z Dźwiękami
Wasilewicz Grażyna
36,22 zł
54,99 zł
⛟ Wysyłamy w 24h
Angielski Niezbędnik Językowy
Crawford Graham, Maria Rostek Ewa
31,50 zł
42,00 zł
⛟ Wysyłamy w 3 dni
Prawo Cywilne - Część Ogólna Z Testami Online W.17
Praca Zbiorowa
56,44 zł
79,00 zł
⛟ Wysyłamy w 24h
Opinie pochodzą tyko od zalogowanych klientów, ale nie weryfikujemy, czy kupili dany produkt. Wyświetlamy zarówno pozytywne, jak i negatywne opinie.