loadingimg

Wczytuję dane...

Akceptujemy

Zapłać po przez PatyU - wygodnie i bezpiecznie!


Zapłata kartą kredytową / płatniczą MasterCard Zapłata kartą kredytową / płatniczą VISA Przelew bankowy Zapłata gotówką (przy odbiorze)

Wysyłka książek


powrót do poprzedniej stronypoprzedni
następny
Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka
Promocja

Urzędowa kontrola żywności: teoria i praktyka

Dostępność 24-48 h
średnia: 0.0  ocen: 0

Wysyłamy w terminie: 48 godziny

Wydawca: Wydawnictwo Uniwersytetu Warszawskiego

Dodaj: szt.
KUP KSIĄŻKĘ

Nasza cena:27,90 PLN
31,00 PLN
Oszczędzasz: 3.10 PLN
Cena z okładki: 31.00 PLN

  • Opis książki

  • Dane szczegółowe

Zbiór tekstów poświęconych analizie obecnych rozwiązań oraz projektowanych modeli funkcjonowania urzędowej kontroli żywności w Polsce w kontekście prawa administracyjnego, finansowego, rolnego i żywnościowego. Autorzy poruszają kwestie: systemu urzędowej kontroli żywności w świetle wymogów prawa Unii Europejskiej, nadzoru nad bezpieczeństwem żywności i wzajemnych relacji pomiędzy inspekcjami realizującymi ten nadzór w Polsce, zarządzania publicznego w obszarze urzędowej kontroli żywności.
ISBN9788323537854
Objętość214
OprawaMiękka
Rok wydania2019
TematykaPrawo Książki dla praktyków
Polecamy również inne książki:

Uniwersytecka książka kucharska

 

Antropologia praktyk kulinarnych Tom 5

 

 

 
Promocja
Uniwersytecka książka kucharska
Promocja
Antropologia praktyk kulinarnych Tom 5
Dostępność 24-48 h
31,50 PLN
35,00 PLN
Cena z okładki: 35.00 PLN
Dostępność 24-48 h
35,10 PLN
39,00 PLN
Cena z okładki: 39.00 PLN
Dodaj: egz.
do koszyka
Dodaj: egz.
do koszyka