loadingimg

Wczytuję dane...
powrót do poprzedniej stronypoprzedni
następny
Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku
Promocja

Czekolada Szkoła gotowania krok po kroku

Dostępność 24-48 h
średnia: 0.0  ocen: 0

Wysyłamy w terminie: 48 godziny

Wydawca: Jedność

Dodaj: szt.
KUP KSIĄŻKĘ

Nasza cena:31,50 PLN
35,00 PLN
Oszczędzasz: 3.50 PLN
Cena z okładki: 35.00 PLN

  • Opis książki

  • Dane szczegółowe

Apetyczna książka napisana z myślą o tych, którzy pragną nauczyć się sztuki czekoladnictwa od samych mistrzów i wykonać we własnej kuchni musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady.

Dzięki poradom Omara Busi, znanego cukiernika specjalizującego się w wytwarzaniu czekolady, można łatwo poznać podstawowe sztuczki i techniki profesjonalnego wytwarzania i dekorowania deserów „czekoladowych”, którym trudno się oprzeć.

Odbiorcy
- wszyscy, którzy uwielbiają smak czekolady i chcą nauczyć się podstawowych sztuczek wytwarzania i dekorowania „czekoladowych” deserów
- osoby, które chcą poznać przepisy na musy, praliny oraz ciasta na bazie czekolady

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę
- zawiera wszelkie informacje dotyczące sztuki czekoladnictwa
- można łatwo nauczyć się wytwarzania czekolady od samych mistrzów
- poradnik zawiera mnóstwo wskazówek niezbędnych do obróbki czekolady w wielu wariantach
- w książce znajdują się przepisy na musy, praliny, ciasta i dekoracje, wszystko na bazie czekolady
- dzięki tej apetycznej lekturze można poznać techniki nieodzowne do wydobycia tego, co najlepsze z czekolady
AutorFrancesca Badi, Omar Busi
Format19.7x24.1
ISBN9788379714322
Objętość256
OprawaMiękka ze skrzydełkami
Rok wydania2018
TematykaKuchnia Diety